<h2>Λύσεις που δημιουργούν στιγμές απόλαυσης!</h2><p>   </p> <h2>Λύσεις που δημιουργούν στιγμές απόλαυσης!</h2><p>   </p> <h2>Λύσεις που δημιουργούν στιγμές απόλαυσης!</h2><p>   </p>
Previous Next
Πέργκολες
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Τέντες Μελέτης | Τέντες & Συστήματα Σκίασης Πειραιάς, Αττική
Οι πέργκολες αποτελούν μια κομψή και αποτελεσματική λύση για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών, είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Αποτελούν σύστημα με άριστη λειτουργικότητα και είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Παράλληλα, είναι κατάλληλα μελετημένες για την καλύτερη προσαρμογή και εκμετάλλευση του αίθριου.
 
Η κατασκευή μιας πέργολας είναι η ιδανική λύση για την σκίαση μεγάλων επιφανειών. Κυρίως συναντώνται σε καφετέριες, ξενοδοχεία, καταστήματα και εξοχικά, με εκτενείς εξωτερικούς χώρους. Οι σκελετοί μπορεί να είναι από ξύλο, αλουμίνιο ή σίδερο.
 
Ακόμα, μια πολύ καλή λύση για μεγάλους εξωτερικούς χώρους, είναι η τεντοπέργκολα η οποία έχει τη δυνατότητα να μαζεύει αυτόματα και επιπλέον δεν χρειάζεται άδεια. 
 
Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ” η οποία εδρεύει στον Πειραιά,  μπορεί να κατασκευάσει στο δικό σας χώρο πέργκολες υψηλής ποιότητας, αντοχής και αισθητικής, ​που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη σκίασης. 
 
Οι πέργκολες που σας προσφέρουμε σας εξασφαλίζουν προστασία από τον ήλιο και την βροχή όλο το χρόνο, ενώ αποτελούν ιδανική λύση τόσο για τον επαγγελματικό σας χώρο όσο και για την οικία ή το εξοχικό σας. Είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να προστατεύουν από τον ήλιο και την βροχή και να αντέχουν σε ανέμους.
 
Επιλέγοντας την επιχείρηση μας για την κατασκευής πέργκολας με τέντα στο χώρο σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορούμε να σας καλύψουμε σε οποιαδήποτε απαίτηση έχετε για πέργκολες, με συνέπεια, ποιότητα και εγγύηση εγκατάστασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας χωρίς δεσμεύσεις.